Royal Yarns extra info Algemene Voorwaarden

Bestel website: Online bestellingen dienen via www.royalyarns.nl gedaan te worden met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Voor 16:00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al in huis indien alle producten op voorraad zijn.

Minimale afname: De eerste order dient minimaal €200,-  ex btw te zijn. Voor vervolgorders hanteren we geen minimale order bedrag. Al het Papatya garen is te bestellen in pakken van 5 stuks.

Verzendkosten: De verzendkosten zijn € 5,95 ongeachte het aantal kilo’s en dozen. Vanaf €200,- ex btw rekenen we geen verzendkosten. Op naleveringen, indien een order incompleet is en de klant het aanwezige deel al wenst te ontvangen, worden de standaard vaste vezendkosten toegepast. 

Betalingen: We accepteren verschillende betaalmogelijkheden, zoals ideal, creditcard en vooruitbetaling. De order dient volledig betaald te zijn voordat wij deze verzenden.

Verkoopprijzen: Het is toegestaan om maximaal 5% af te wijken van de advies verkoopprijzen, zodat we met elkaar een gezonde markt houden. Een aanbieding mag altijd mits vooraf aangegeven bij ons.

Product foto’s: Alle foto´s van de Royalyarns website en Facebook pagina mogen gebruikt worden door de klanten van Royal Yarns, echter alleen voor de bij Royal Yarns afgenomen producten. Deze foto's blijven ten alle tijde eigendom van Royal Yarns / Pera Pasha.  Wanneer ben je klant? Je bent pas klant als je ook daadwerkelijk producten van Royal Yarns afneemt. indien er geen producten meer afgenomen worden dienen deze foto's ook direct verwijderd te worden.